Cozmin Gușă: Traian Băsescu mi-e dator

Consultantul politic, Cozmin Gușă, a reacționat, joi seară, în cadrul unei intervenții telefonice la Realitatea TV, după atacurile lansate de fostul președinte Traian Băsescu la adresa presei, inclusiv la adresa postului Realitatea TV, evocând principalele "probleme" din cauza cărora fostul șef de stat a adoptat această atitudine agresivă.

În opinia consultantului politic, fostul președinte Băsescu nu dorește să analizeze mandatele sale la Cotroceni, și de aceea trece la jigniri, "uitând să vorbească despre apropiații lui, care au fost rând pe rând arestați, pe o cazuistică care ține de dânsul, care au fost rând pe rând condamnați, care sunt, astăzi, anchetați, pentru că toată această floră și faună, care au devalizat bugetele României, au crescut în mandatele sale, lângă dânsul".

Astfel, în viziunea sa, "felul în care Traian Băsescu dorește să abată atenția, să vorbească despre patronii de presă, în acest moment, e unul declasant pentru el".

Consultantul politic a evocat și principalele "probleme" din cauza cărora fostul șef de stat a adoptat această atitudine agresivă, atât cu privire la persoana sa, cât și în ceea ce privește postul Realitatea TV: "Legat de persoana mea sau de Realitatea, Traian Băsescu are următoarele probleme: Traian Băsescu mi-e dator pentru mandatul său de președinte, din 2004, nu ar fi ajuns președinte niciodată fără ajutorul meu și, în loc să îmi mulțumească vreodată, public sau personal, pentru că am făcut asta în favoarea sa, a ales să mă elimine, în 2005, pentru că eram incomod în condițiile în care Partidul Democrat mă dorea președinte" a mai spus Cozmin Gușă.

Acesta este de părere că fostul șef de stat se află "într-o mare dilemă", în condițiile în care râvnește la publicul Realității TV, "un public de dreapta pe care l-ar dori, în acest moment, de partea sa și, atunci, preferă să atace și să jignească".

Ce a declarat Traian Băsescu

Reacția consultantului politic survine după ce fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, în urmă cu o zi în cadrul emisiunii "Evenimentul Zilei", difuzată la B1 TV, despre dosarele pe care le are în justiție.

"Sa vă aduceți aminte că 2 luni și ceva după ce am terminat mandatul deși eram tocat de dimineața până seara și de A3, și de RTV, şi în emisiunile așa-zișilor clujeni cinstiți care de fapt întruchipează un Gâdea, la Realitatea tv, dar numai la emisiunea clujenilor cinstiți cu batistuță ăla și care îl intruchipează pe Gâdea și SRS la un loc, eram atacat de dimineaţă până seara zilnic. Două luni şi mi-am dat seama ca obiectivul lor este distrugerea mandatelor mele", a spus Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel