Cozmin Gușă, avertisment crunt pentru România după șocul din Moldova

Consultantul politic Cozmin Guşă a vorbit la Realitatea TV despre situația actuală din Republica Moldova.

Cozmin Guşă a atras atenţia că orice conflict internaţionalizat pentru Moldova va deveni un conflict internaţionalizat şi pentru România.

"Trebuie să ne uităm cu multă atenţie la Republica Moldova, nu doar pentru că este un stat vecin. Grupa asta de sânge comună o să genereze un fapt cu care nu suntem obişnuiţi, orice conflict internaţionalizat pentru Moldova va deveni un conflict internaţionalizat şi pentru România. Eu sper sau bănuiesc că domnul Iohannis și delegația sa, în discuțiile de astăzi, să discute şi iminența acestui conflict militar geopolitic care ne-a fost tradus astăzi foarte corect", a spus Cozmin Gușă.

[citeste si]

"Din nefericire, mandatul lui Vlad Filat, chiar dacă a fost asistat de oameni inteligenți, nu a fost unul de succes, ci unul minat de foarte multe scandaluri de corupție. (...) Evenimentul de astăzi, cererea de ridicare a imunității, explodează butoiul cu pulbere. De azi înainte ne putem aștepta la orice. Între est și vest, în plan european pe axa Bruxelles, se va genera un joc care poate să genereze un pericol pentru statul român şi cred că trebuie să intrăm într-o stare de alertă", a mai spus Cozmin Guşă, citat de Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel