Costel Fotea: Stație modernă de sortare a deșeurilor la Valea Mărului din Galați

Stația de sortare de la Valea Mărului
Stația de sortare de la Valea Mărului

Costel Fotea, președintele PSD al CJ Galați, anunță o nouă investiție la nivelui județului, respectiv o stație de sortare modernă a hârtiei, metalului, sticlei și a plasticului. 

"Ampla investiție pe care o facem pentru un mediu mai curat a mai făcut un pas înainte. Noul depozit de deșeuri menajere pe care îl amenajăm în centrul județului, în apropierea localității Valea Mărului, are acum și o stație de sortare modernă, dotată cu toate utilajele necesare pentru sortarea hârtiei, metalului, sticlei și a plasticului.

De altfel, întreaga investiție de la Valea Mărului este realizată mai bine de 90%, lucrările avansând și la Târgu Bujor, unde se realizează o stație de transfer și se retehnologizează stația de compostare a deșeurilor, precum și la Tecuci, unde este în plin proces de închidere și ecologizare depozitul neconform de deșeuri de la Rateș.

Consiliul Județean Galați implementează un amplu proiect de gestionare a deșeurilor din județul Galați. Investiția este finanțată din fonduri europene și are o valoare totală de peste 100 de milioane de euro", precizează Costel Fotea într-o postare pe Facebook.

Vezi și: Costel Fotea, PSD Galați: A fost emisă autorizația de construire pentru Drumul Expres Galați-Brăila. Investiții majore în 2022

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel