Cosmin Contra, amendat de FRF. Înjurăturile către Pușcaș îl costă

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra nu a scăpat nepedepsit după episodul regretabil de la meciul cu Norvegia, când l-a înjurat pe George Puşcaş, episod prins și pe camerele de filmare.

Răzvan Burleanu i-a luat iniţial apărarea, însă, conducerea FRF a decis totuşi să dea un exemplu, în special pentru prejudiciile de imagine. Suma pe care Contra o are de plătit este de 6500 de euro, reprezentând 20% din salariul pe o lună. Selecţionerul câştigă 390.000 de euro anual, conform Digisport.

După Pușcaș a ratat o lovitură de la 11 metri, antrenorul echipei naţionale şi-a ieşit din fire pe margine şi l-a înjurat pe atacant. Contra a fost extrem de nervos mai ales că altul era fotbalistul desemnat să execute lovitura de la 11 metri.

Cosmin Contra şi-a cerut ulterior scuze, atât la conferinţa de presă, cât şi printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

”Mi-am cerut scuze pentru reacția pe care am avut-o. Se întâmplă în acele momente. Nu mi-am dat seama că am avut reacția aia. Trebuia să bată altcineva și m-am enervat. Am văzut și eu acum ce reacție am avut. Am vorbit după meci cu Pușcaș și totul s-a rezolvat. Îl așteptăm să dea gol la meciul următor.”

George Puşcaş a evitat, la rândul lui, să dea amploare incidentului, considerând că totul s-a rezolvat ca între bărbaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel