Coșmarul oricărui părinte. După 36 de ore, ceva uimitor s-a întâmplat

O fetiță de doi ani a dispărut de acasă fără ca nimeni să o observe. A scăpat cu viață datorită celui mai bun prieten al omului.

E greu de imaginat prin ce trece o familie când copilul lor dispare. Este coşmarul oricărui părinte, deoarece îşi imaginează tot felul de scenarii, fără să aibă niciun răspuns. 

Era o zi caldă de iunie a anului 2018 în statul Kentucky. Charlee Campbell, care este cunoscută familiei drept „Mo", dormea când bunicul ei a plecat la muncă în acea dimineaţă. Dar peste câteva ore, când bunica s-a trezit, fetiţa dispăruse fără urmă. Tot atunci, Beth Campbell, bunica fetei, a descoperit că uşa din faţă era larg deschisă. Pe lângă fetiță dispăruse și câinele lor, un pitbull pe nume Penny. Charlee şi câinele ei, Penny, erau de negăsit, transmite livebizmedia.

Căutările

Ofiţeri de poliţie, pompieri şi câini K9 au fost cooptaţi pentru a demara căutările, care au inclus o zonă vastă împădurită din apropierea casei lui Charlee. Peste 100 de voluntari s-au alăturat căutărilor, dar au trecut aproape două zile şi tot nu existau indicii care să îi conducă către Charlee sau Penny.

Întreaga zonă a fost împânzită cu afişe şi poze ale lui Charlee, care a fost văzută ultima dată purtând pijamale de culoare albastră. Majoritatea persoanelor din comunitate şi-au oferit suportul pentru căutarea fetiţei dispărute, care a atras atenţia mass-mediei din întreaga ţară.

Apariția

Dar, după 36 de ore, ceva uimitor s-a întâmplat. Vecinul Wayne Brown era acasă când a observat ceva în curtea casei sale care i-a atras atenţia. „Era o fetiţă blondă, plină de zgârieturi, muşcături de insecte şi frunze în păr", conform spuselor lui Wayne.

El şi-a sunat fiul care din descriere i-a recunoscut hainele şi a alertat imediat poliţia. În timp ce aşteptau sosirea autorităţilor, lui Charlee i s-a acordat primul ajutor, dar şi apă şi hrană. În același timp și câinele Penny a ajuns acasă.

Beth crede că Penny a stat lângă Charlee tot timpul cât a fost plecată şi s-a asigurat că fetiţa de 2 ani este în siguranţă. „Acesta este eroul nostru", a spus Beth, îmbrăţişându-l pe Penny. Penny nu a venit acasă până când nu s-a asigurat că Charlee este în siguranţă.

A stat lângă stăpân

Charlee a fost internată câteva zile la „Norton Children's Hospital" din Louisville pentru a-şi reveni din această groaznică experienţă. Fetiţa are parte de o mulţime de atenţii alături de familia ei şi chiar şi Penny se bucură de recompense, fiind considerat eroul care a avut grijă de micuţa Charlee.

Din fericire, această întâmplare a avut un final fericit, iar Charlee şi Penny au revenit acasă în siguranţă. Câinii sunt creaturi credincioase şi loiale. Penny şi-a dat seama că cea mai bun prietenă al lui era în pericol şi a refuzat să o părăsească la greu.

Vezi și: Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel