Coreea de Nord. Kim Jong Un, ieșire necontrolată: O adunătură de psihopați

Phenianul i-a catalogat drept o ''adunătură de psihopaţi'' pe sud-coreenii care protestează faţă de prezenţa Coreei de Nord la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, scrie AFP. 

Câteva sute de manifestanţi au protestat marţi, în portul Mukho, la sosirea unui vas care a adus 120 de artişti nord-coreeni. 

Mulţi purtau pancarte cu chipul liderul Kim Jong-Un tăiat cu două linii, în timp ce alţii au dat foc drapelului statului comunist şi unor bannere cu lozinci pro-unificare. 

Reacție dură

Se agitau ca nişte găini fără cap şi lătrau la nava noastră 'roşie'. (...) Nu erau nimic mai mult decât nişte gangsteri inferiori animalelor, a menţionat sursa, citând agenţia oficială de presă a Coreei de Nord, KCNA. 

Săptămâna trecută sosiseră în Coreea de Sud sportivii care vor reprezenta Coreea de Nord la Jocurile Olimpice de iarnă ediţia 2018 de la PyeongChang (9-25 februarie). 

Marţi, autorităţile de la Seul au anunţat că nu vor mai mai utiliza, pe durata Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, drapelul Coreei unificate, pe care figurează insulele care fac obiectul litigiului cu Japonia, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel