Copil preluat de elicopterul SMURD după un accident grav care a avut loc în localitatea Crucea

Un copil de 7 ani ce a fost grav rănit, fiind în stare de comă, a fost preluat de un elicopter SMURD, în urma unui accident rutier petrecut, luni după-amiază, pe DN 2A, în dreptul primăriei din localitatea Crucea, în care au fost implicate două autovehicule, potrivit autorităţilor judeţului Constanţa.

"Accidentul s-a produs pe DN 2A, în centrul localităţii Crucea. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un auto care circula regulamentar. A rezultat vătămarea corporală a unui copil de 7 ani. Acesta este preluat de elicopterul SMURD", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, copilul este în stare de comă şi a fost intubat, fiind transportat cu elicopterul la spitalul judeţean.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 2A (E60) Hârşova - Constanţa, pe raza localităţii Crucea, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, un minor a suferit leziuni grave. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de mers.

Vezi și: Șofer încarcerat în cabina autocamionului. Elicopterul SMURD intervine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel