Copil de 12 ani, înjunghiat într-un scandal izbucnit între cel puțin 20 de persoane, în parcarea unui mall din Sibiu - VIDEO

Copil de 12 ani, înjunghiat într-un scandal izbucnit între cel puțin 20 de persoane, în parcarea unui mall din Sibiu / Foto: Pixabay
Copil de 12 ani, înjunghiat într-un scandal izbucnit între cel puțin 20 de persoane, în parcarea unui mall din Sibiu / Foto: Pixabay

Un copil de 12 ani a fost înjunghiat în parcarea unui mall din Sibiu.

Un copil în vârstă de 12 ani a fost înjunghiat, luni, într-un scandal izbucnit între cel puțin 20 de persoane, în parcarea mall-ului de la ieșirea din orașul Sibiu, transmite Mediafax.

VEZI ȘI: VIDEO cu momentul în care un polițist e înjunghiat de un tânăr recalcitrant

Conflictul între cel puțin 20 de persoane a izbucnit luni, cu puțin după ora 14.00, în parcarea unui mall situat la ieșirea din orașul Sibiu. La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale.

„Din primele date și informații de la fața locului se pare că în altercație ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel și Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi. În urma conflictului, un copil de 12 ani a fost transportat la spital cu multiple plăgi înjunghiate”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Persoanele implicate în acest conflict au fost identificate și sunt duse, la această oră, la audieri. Cercetările în acest caz continuă.

VEZI ȘI: Copil, înjunghiat de un partener de joacă. Agresorul ar avea probleme psihice

Un român de 21 de ani a fost înjunghiat mortal de iubitul spaniol al mamei sale

Un român a murit, sâmbătă, în Cartagena, după ce a fost înjunghiat de iubitul spaniol al mamei sale. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost înjunghiat în zona gâtului și a sângerat până a murit. 

Urmare a reproșului că tânărul folosește un ton prea agresiv, spaniolul în vârstă de 41 de ani s-a certat cu mama băiatului, de 38 de ani, scrie heraldo.es. Cearta dintre concubini s-a încheiat cu uciderea tânărului de 21 de ani. 

Deși la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, nu s-a mai putut face nimic pentru românul de 21 de ani.  Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele producerii acestei tragedii. Polițiștii l-au reținut pe bărbat și vor acum să afle de la ce a pornit scandalul dintre cei doi.

VEZI ȘI: Tânără de 25 de ani din Râmnicu Sărat, înjunghiată în spate de iubitul său atunci când mergeau la un botez

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel