VIDEO cu momentul în care un polițist e înjunghiat de un tânăr recalcitrant

VIDEO cu momentul în care un polițist e înjunghiat de un tânăr recalcitrant  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
VIDEO cu momentul în care un polițist e înjunghiat de un tânăr recalcitrant / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un polițist constănțean a fost înjunghiat de un bărbat.

În cursul zilei de marți, 24 august a.c., un agent de poliţie constănțean a fost înjunghiat de un tânăr în vârstă de 26 de ani, recalcitrant. Ulterior au apărut și imagini cu momentul în care polițistul este atacat.

Precizăm că polițistul se afla în misiune, alături de încă un coleg al său, după ce vecinii bărbatului recalcitrant au sunat la 112 să se plângă de zgomotul pe care acesta îl făcea. Agenții de poliție se prezintă la ușa locuinței tânărului Radu M. Acesta este complet dezbrăcat și îl atacă pe unul dintre polițiști. Individul avea asupra sa un cuțit, pe care l-a folosit asupra polițistului, pe care l-a înjunghiat de mai multe ori în braț, dar și în umăr.

A doua zi, miercuri, 25 august a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 zile, față de inculpatul N. R.-M., în vârstă de 26 ani, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de ultraj:

“La data de 24.08.2021, în jurul orei 17:30, în timp ce se afla la locuinţa sa din municipiul Constanţa, a agresat-o persoana vătămată Ș. A.-V., agent de poliţie în cadrul IPJ Constanţa, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în sensul că i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cuţitul în zona braţului stâng şi în zona umărului stâng, cauzându-i leziuni traumatice care necesită 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.”, notează FocusPress.

Imagini cu o persoană care pare a fi Paul Gavriș, adjunctul Direcției Rutiere din Poliția Română, beat în club

Realitatea Plus, citând Ziar de Cluj, a arătat imagini compromițătoare dintr-un local de noapte cu, cel mai probabil, Paul Gavriș, adjunctul Direcției Rutiere, care abia mai stă pe picioare. Mai mult, acesta dansează haotic și mimează o scenă sexuală cu una dintre femeile de la masă. La un moment dat, bărbatul se prăbușește, cu tot cu partenera de dans, peste oamenii de la masa vecină.

Imaginile au fost filmate de camerele de supraveghere ale unui club de noapte.

Paul Gavriș a fost șef al Poliției Rutiere din Cluj. În 2021 a fost transferat la București, în calitate de adjunct al Poliției Rutiere Române (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel