Imagini cu o persoană care pare a fi Paul Gavriș, adjunctul Direcției Rutiere din Poliția Română, beat în club / Video

Foto ilustrativ polițist. Imagine de cocoparisienne de la Pixabay
Foto ilustrativ polițist. Imagine de cocoparisienne de la Pixabay

O persoană care pare a fi adjunctul Direcției Rutiere din Poliția Română, Paul Gavriș, a făcut spectacol într-un club. Din imaginile filmate, acesta pare a fi beat.

 

Realitatea Plus, citând Ziar de Cluj, a arătat imagini compromițătoare dintr-un local de noapte cu, cel mai probabil, Paul Gavriș, adjunctul Direcției Rutiere, care abia mai stă pe picioare. Mai mult, acesta dansează haotic și mimează o scenă sexuală cu una dintre femeile de la masă. La un moment dat, bărbatul se prăbușește, cu tot cu partenera de dans, peste oamenii de la masa vecină.

Imaginile au fost filmate de camerele de supraveghere ale unui club de noapte.

VIDEO

Paul Gavriș a fost șef al Poliției Rutiere din Cluj. În 2021 a fost transferat la București, în calitate de adjunct al Poliției Rutiere Române.

------

Probleme în Poliția Națională. Agent-șef de poliție din Galați, reținut pentru luare de mită. A fost prins în flagrant

Unul dintre cele mai recente cazuri de corupție din Poliția Națională a ieșit la iveală zilele trecute. Un polițist din Galați, agent-șef, a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de luare de mită, după ce a fost prins în flagrant de ofițerii DGA. 

Agentul-șef de poliție a fost prins în flagrant, ieri, de ofițerii Direcției Generale Anticorupție, în timp ce primea 400 euro pentru a soluționa favorabil un dosar penal de furt.

El a fost reținut pentru 24 de ore și, la solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, va fi prezentat în cursul zilei de azi, 24 august 2021, Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă.

'Polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au prins în flagrant un polițist, ieri, 23 august 2021, imediat după ce acesta a primit suma de 400 de euro de la o persoană, cu scopul de a soluționa favorabil cercetările în cadrul unui dosar în care persoana era cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de furt', informează DGA Galați.

Polițistul, agent șef, ar fi urmat să indice un alt făptuitor față de care să se continue cercetările 

Polițistul, agent șef în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Galați – Poliția Municipiului Galați – Secția 5 Poliție Galați, avea în instrumentare un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

El a pretins și a primit suma de 3.000 de euro în vederea soluționării favorabile a dosarului penal și, nefiind soluționat dosarul, în urma discuțiilor dintre cele două persoane, s-a stabilit o nouă întâlnire.

Astfel, polițistul a acceptat suma de 400 de euro în vederea tergiversării cercetărilor în cadrul dosarului penal, în ideea de a indica un alt făptuitor față de care să se continue cercetările. (Citește continuarea aici).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel