Copil, înjunghiat de un partener de joacă. Agresorul ar avea probleme psihice

Copil, înjunghiat de un partener de joacă. Agresorul ar avea probleme psihice   /   Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Copil, înjunghiat de un partener de joacă. Agresorul ar avea probleme psihice / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un copil a fost înjunghiat de un partener de joacă.

Potrivit Antena 3, un copil de 13 ani a fost înjunghiat de un partener de joacă. Agresorul are vârsta de 14 ani și, potrivit informațiilor, ar avea probleme mintale. Incidentul a avut loc în Sectorul 4, iar victima se află în stare gravă, dar stabilă.

De asemenea, cei doi ar fi colegi la Școala 190 din Sectorul 4 al Capitalei.

Incidentul ar fi avut loc aseară, într-un mic parc de la scara unui bloc.

CRIMA care șochează Italia. Tânără, împușcată mortal în fața prietenilor de fostul iubit, pe malul mării

rimă șocantă în Italia. O tânără de 26 de ani a fost împușcată mortal în fața prietenilor de fostul iubit, scrie La Republica. Femeia se plimba împreună cu prietenii ei pe malul mării, la 10 kilometri de Catania. Incidentul s-a petrecut pe faleza din Aci Trezza.

Vanessa Zappalà a murit după ce a fost împușcată de mai multe ori, unul dintre gloanțe lovind-o în cap. În incident a fost rănit și unul dintre prietenii tinerei, însă acesta se află în afara oricărui pericol.

Tânăra avea ordin de protecție împotriva fostului iubit

Principalul suspect a fost, încă de la început, iubitul tinerei. Cei doi ar fi avut o relație tumultoasă, bărbatul fiind la un moment dat arestat la domiciliu pentru violență și hărțuire.

După ce relația lor s-a încheiat, Vanessa a obținut în instanță un ordin de protecție potrivit căruia fostul iubit nu avea voie să se apropie de ea. În seara în care tânăra a ieșit la plimbare alături de prietenii ei, fostul iubit, Antonio, a urmărit-o cu mașina până pe faleza din Aci Trezza. La un moment dat acesta a coborât din mașină și ar fi tras mai multe focuri de armă în direcția Vanessei. Aceasta a fost împușcată în cap și a murit pe loc.

Bărbatul, găsit spânzurat

Polițiștii veniți la fața locului au aflat de la prietenii tinerei că cel care a comis crima este fostul iubit al femeii. Oamenii legi au plecat imediat pe urmele lui. Imaginile criminalului au fost distribuite tuturor mașinilor de poliție și carabinierilor: una în care acesta avea barbă, și o fotografie fără barbă. Oamenii legii au efectuat zeci de percheziții  la locuințele apropiaților suspectului, au instituit zeci de puncte de control în mai multe zone din țară. L-au căutat chiar și la locul de muncă.

În cele din urmă a fost depistat. Polițiștii l-au găsit pe tânărul de 26 de ani spânzurat în casa unchiului său. Se pare că acesta furase o mașină și părăsise Sicilia după comiterea crimei. S-a dus acasă la unchiul său și s-a sinucis.  Prietenii tinerii sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că scenele șocante s-au petrecut în ochii lor (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel