EXCLUSIV  Copiii care caută atenție pe Internet, expuși la un risc uriaș. Psiholog Radu Leca: Atenție la acești oameni! / video

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Psihologul Radu Leca a vorbit despre părinții care nu oferă atenție copiilor și îi determină pe aceștia să caute validare în mediul online.

Radu Leca a vorbit, în cadrul emisiunii „Ultrapsihologie“, de la DC News, despre copiii care caută atenție în mediul online, pe fondul unei neglijențe din partea părinților:

„Psihologia copilului împărțit este unică în lume. Copilul va încerca să trăiască în spațiul virtual, alegându-și de acolo oameni ce îi devin părinți și despre care el spune că sunt părinți mai buni decât cei naturali. Nu uitați, vă rog, de pericolul pedofililor din interiorul spațiului online. Cât de mulți sunt și, din păcate, cât de liberi sunt. De curând, un om bolnav de peste 60 de ani a pipăit într-un mijloc de transport în comun, în București, un elev de 13 ani. La declarații, pedofilul a spus că așa a văzut pe Internet și așa a simțit.

Pedofilia a crescut exponențial. Sunt țări care o și încurajează, cum este și Olanda, unde există un partid care în interiorul platformei are trecut acest aspect, profund bolnav. Din interiorul spațiului online, pedofilia a trecut la realitate. Când copilul vă înlocuiește, el vă poate înlocui oricând cu un pedofil, doar fiindcă acesta va munci să-i ofere copilului vostru atenție, de care voi nu mai aveți răbdare și chef.

Răspunsurile la întrebările voastre de tipul - Este afectat copilul în timpul divorțului? - conțin multiple elemente de care trebuie să aveți grijă și să vă formulați ideile în timp. Este extrem de neplăcut faptul că un divorț, atât timp cât nu este realizat în prezența unui expert în psihologie, va afecta moral, individual și subiectiv copilul“, a spus, la DC News, psihologul radu Leca.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Radu Leca: Sunt unul dintre puținii psihologi care spun asta: Gândiți-vă bine înainte să divorțați / Sunt riscuri enorme / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel