Copii uciși într-o întrecere ilegală de mașini

Accident
Accident

Un șofer a fost arestat după ce a produs un accident de circulație în cadrul unei curse ilegale de mașini, transmite The Sun.

Miercuri, șoferul unui Audi S3 s-a izbit violent de un autotursim BMW. În urma accidentului doi copii, care se aflau în BMW-ul condus de mama lor au murit pe loc. Accidentul a avut loc pe Birmingham New Road din Wolverhampton. Mama copiilor a fost rănită grav. După accident, vecinii spun că s-a lăsat o liniște mormântală spartă doar de țipetele femeii... "Copiii mei! Copiii mei!". 

Un bărbat în vârstă de 31 de ani care conducea un Bentley a fost arestat la fața locului, suspectat că a provocat moartea prin conducere periculoasă, dar a fost eliberat în așteptarea unei investigații ulterioare, în timp ce șoferul Audi-ul S3 a fost raportat că a fugit pe jos.


Det Sgt Paul Hughes, de la Unitatea de Investigare a Accidentelor Grave, a declarat: "Arestarea din această după-amiază este o evoluție semnificativă, dar investigația continuă și avem încă multe demersuri de urmărire.

Martorii au spus că au văzut un curse între un Audi S3 și un Bentley de-a lungul Birmingham New Road când Audi a lovit un BMW alb, în care se aflau cei doi copii și mama lor.

Vezi și: Blocaj pe Valea Oltului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel