Contul de Twitter al premierului rus a anunţat moartea lui Vladimir Putin

Pe contul de Twitter al premierului rus a fost publicat un mesaj care anunța moartea președintelui Vladimir Putin.

"Un hacker a spart miercuri unul din conturile pe rețelele de socializare ale premierului rus Dmitry Anatolyevich Medvedev. Jurnalistul Dan Alexe, corespondentul Europei Libere la Bruxelles, a transmis știrea pe facebook. Alexe scrie: Oare cât de zguduitor e orgasmul hackerului care sparge contul lui Medvedev și postează:"Vladimir Vladimirovici (Putin) s-a dus dintre noi… Fie-i țărâna ușoară.” S-a întâmplat azi", scrie Flux24.ro.

Mesajul a fost şters după doar câteva minute.

Kremlinul a dezmințit miercuri seara informațiile potrivit cărora președintele rus Vladimir Putin și-a amânat vizita care urma să aibă loc în zilele de 12 și 13 martie în Kazahstan din cauza stării de sănătate, potrivit Interfax, citată de Agerpres. 

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus, a declarat agenției de presă Bloomberg că Vladimir Putin este perfect sănătos. O sursă din cadrul guvernului kazah declarase anterior pentru Reuters că vizita lui Putin a fost amânată din cauză că liderul rus s-ar fi îmbolnăvit.

Citește și: Vladimir Putin și-a redus salariul cu 10%

Imediat, presa rusă a sesizat că, de fapt, președintele Vladimir Putin nu a mai apărut în public de o săptămână. Ultima dată Putin a apărut în fața presei la 5 martie, în conferința de presă comună cu premierul italian Matteo Renzi, care a efectuat o vizită la Moscova.

După aceasta, Putin a mai avut o singură întâlnire publică, unde a fost văzut nu doar de către oficiali. Conform unui comunicat al Kremlinului datând din 8 martie, președintele rus s-a întâlnit cu ocazia Zilei internaționale a femeii cu o serie de mame, ai căror copii au obținut succese remarcabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel