Contra e pe val. Ce zice de Alibec

Denis Alibec
Denis Alibec

România - Turcia s-a terminat 2-0, în primul amical din mandatul lui Cosmin Contra. Tricolorii au strâns două victorii şi un rezultat de egalitate în cele trei partide ale fostului antrenor de la Dinamo pe banca tehnică a echipei naţionale a României.

Antrenorul naţionalei nu-şi reprozează că l-a readus pe Alibec la naţională. Atacantul a intrat in finalul reprizei a doua şi a ratat două ocazii importante, care ar fi putut face scorul mult mai drastic.

Chiar dacă nu a marcat, Contra a afirmat că "Alibec... dacă va avea aceeași atitudine cum a avut în aceste zile la antrenament, sunt sigur că România va câștiga un jucător de valoare. Băieții încearcă să-l ajute să marcheze."

"Sunt mulţumit, în primul rând de atitudine. Le-am cerut să aibă agresivitate, să stăm cât mai departe de poarta noastră. Cred că am făcut o primă repriză foarte bună. Cred că ne mai lipseşte puţină atentie la finalizare, la ultima pasă. În general, sunt foarte mulţumit. (...) Sunt sigur că rezultatele vor veni. Băieţii trebuie să revină cu picioarele pe pământ. Am fi fost la multe Campionate Mondiale dacă se jucau doar meciuri amicale." a declarat Contra.

[citeste şi]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel