Contra, aproape demis. Înlocuitor surpriză propus

România are nevoie de un adevărat miracol să se califice din grupa preliminarilor la Euro 2020.

Tricolorii trebuie să bată Suedia și să scoată cel puțin un punct în Spania, lucru greu de crezut având în vedere că nu am bătut nicio contracandidată în grupă. În cazul în care ratăm calificarea din grupele preliminarii, România ar mai avea o șansă la barajul din Liga Națiunilor.

Ratarea calificării ar însemna practic și finalul mandatului pentru selecționerul Cosmin Contra. Sorin Cârțu, oficialul Universității Craiova, e de părere că tânărul tehnician Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei U21, ar fi o variantă bună.

"Îmi place cum se exprimă la vremea asta Rădoi. Acum nu ştiu Rădoi ce ar vrea în continuare să facă. Îmi place ce face acum, la nivelul ăsta. Poate că e mai bine să mai aştepte şi să meargă în continuare la nivelul ăsta. Nu ştiu. Cert este că reprezintă o soluţie.

Mai sunt şi alţi antrenori români care să facă treabă. În orice caz, pare că pentru echipa naţională şi pentru fotbalul românesc, tot mai bine este să mergem pe autohtoni", a precizat Cârțu, pentru Telekomsport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel