CUTREMUR la CFR Cluj. Un om cheie și-a dat DEMISIA. Ce se întâmplă cu salariile neplătite

Un om important din conducerea echipei CFR Cluj și-a dat demisia.

Este vorba despre Bogdan Mara, care a renunțat la funcția de director sportiv la clubul din Gruia. Deși Bogdan Mara a spus că din motive familiale și-a dat demisia, situația financiară de la CFR este catastrofală. Se pare că salariile angajaților, inclusiv a antrenorului Dan Petrescu și a mai multor jucători, nu au mai fost plătite de aproape 4 luni.

'Am renunțat la funcția pe care o aveam la CFR Cluj. Au fost niște ani extraordinari petrecuți la Cluj. Dar distanța de la Cluj la București, unde am familia și copiii, mă afectează pe zi ce trece. În ultima perioadă m-am gândit foarte bine și am luat decizia de a mă retrage la București, de a fi aproape de familia care are nevoie de mine.'

'A fost pandemia, am stat mai mult acasă, apoi mi-a fost greu să plec. Am sperat să terminăm campionatul așa cum s-a terminat, adică să-l câștigăm.', a declarat Bogdan Mara, la Digi Sport.

Amintim faptul că Dan Petrescu a depus notificare la clubul de fotbal, după ce nu i-ar fi fost plătite mai multe salarii. Tehnicianul vișiniilor nu este singurul care se revoltă. Mai mulți jucători, printre care fundașul Kevin Boli a depus memoriu tot din cauza restanțelor salariale.

VEZI ȘI PRĂPĂD la CFR Cluj. Dan Petrescu, la un pas de PLECARE 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel