PRĂPĂD la CFR Cluj. Dan Petrescu, la un pas de PLECARE

Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Apele de la CFR Cluj se tulbură tot mai tare.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a depus notificare la clubul de fotbal, după ce nu i-ar fi fost plătite mai multe salarii. Tehnicianul vișiniilor nu este singurul care se revoltă. Mai mulți jucători, printre care fundașul Kevin Boli a depus memoriu tot din cauza restanțelor salariale, notează ProSport.

CFR Cluj are la dispoziție 15 zile să-i vireze banii restanți antrenorului Dan Petrescu, după notificarea depusă. În cazul în care acesta nu-și va primi drepturile salariale, 'Bursucul' are opțiunea să depună memoriu și la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF.

Deși în luna iulie a lăsat să se înțeleagă că nu ar dori să plece de la CFR, acum Dan Petrescu este extrem de nemulțumit pentru că nu și-a primit banii restanți. Din acest motiv, antrenorul se pare că vrea să părăsească formația din Gruia în cel mai scurt timp posibil, potrivit unor surse DC News.

Djokovic, atac dur la conducerea CFR după câștigarea campionatului

'Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. Nu ştiu cine ce transferuri promite, dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit.

În rest, toate promisiunile de la nu ştiu cine vin sunt istorie. Nu vreau explicaţii vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta', a spus Djokovic după câştigarea titlului.

Deși a câștigat campionatul, clubul pare că se apropie de colaps financiar. CFR Cluj are cele mai mari datorii din istoria Ligii 1, potrivit ultimului bilanţ, pe anul 2019, depus la Ministerul de Finanţe.

VEZI ȘI DEZASTRU la CFR Cluj. Premieră NEGATIVĂ în Liga 1. TOTUL a ieșit la iveală!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel