CONSTANȚA: Elev înarmat într-un liceu. A tras cu pistolul în colegi

Scene șocante la un liceu din Constanța!

Un incident care ar fi putut avea urmări deosebit de grave a avut loc într-o sală de clasă după ce un elev a reuşit să intre în unitate cu un pistol cu bile.

Elevul a început să se laude pe holuri, iar un coleg de-al său i l-a luat din mână și a intrat cu arma într-o altă clasă, ca să-i sperie pe cei din jur, spun reprezentanții școlii. De la o joacă s-a ajuns la un lucru mult mai grav.

"A intrat într-o altă clasă de a IX-a și în joacă pistolul s-a descărcat și a atins doi elevi", a declarat Mihai Coiciu, directorul liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații.

Proiectilele din pistolul de tip Airsoft au nimenit doi elevi în braț. Din fericire, aceștia sunt răniți ușor. Degeaba a încercat tânărul de 18 ani să spună că este nevinovat. Gestul stupid i-ar putea aduce exmatricularea.

Întregul incident a fost filmat de camerele de supraveghere ale liceului. Chiar dacă cei doi elevi răniți nu și-au reclamat colegul, gestul teribilist nu va rămâne fără consecințe.

Sancțiuni riscă și elevul de-a noua, care a adus arma la școală.

Mai grav pentru ei, cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, după ce chiar directorul liceului a făcut o sesizare, scrie NepunTV. VEZI VIDEO AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel