Consiliul Elevilor, ALARMĂ cu şcoala online. "Sunt şcoli care REFUZĂ. E foarte grav!"

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Rareş Voicu, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor, a tras un semnal de alarmă cu privire la şcoala online în România. 

Acesta a afirmat, la Antena 3, că sunt multe şcoli care refuză să organizeze cursurile în format online, şi spune că situaţia este gravă. 

"Trebuie să ne gândim unde vrem să ajungem. Vrem să limităm numărul de infectări în şcoală? Fie că vrem sau nu să recunoaştem, unele şcoli au devenit focare de infecţie, pentru că nu se poate organiza distanţa dintre elevi, pentru că unii elevi şi unii profesori nu respectă normele sanitare. (...) 

În momentul de faţă, în acel ordin al ministerului scrie că elevii sunt izolaţi şi atât. Firesc ar fi elevii care intră în izolare să fie testaţi. Degeaba îl ţii acasă 14 zile dacă nu îl testezi. Pentru că şcoala online o face sau nu o face! Avem colegi în teritoriu care ne spun că sunt şcoli care efectiv refuză şcoala online. Pe motiv că nu e treaba lor, că nu au resurse, că nu au profesori, etc. Avem colegi care îşi iau lecţiile pe Facebook sau Whatsapp de la alţi elevi. E foarte grav. Vom ajunge în martie-aprilie exact cum am ajuns anul acesta, să scoatem din programa de examen conţinuturi cu duiumul, şi la BAC şi la Evaluarea Naţională. Nu se poate aşa ceva!", a declarat Rareş Voicu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel