Congres PSD. Pleșoianu a IZBUCNIT când a venit vorba de Dragnea

Pleșoianu
Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a avut un discurs furtunos la Congresul PSD.

Liviu Pleșoanu, deputat PSD, a amintit de Liviu Dragnea în discursul său de la Congresul PSD.

”La precedentul congres, când toată lumea l-a aplaudat pe Liviu Dragnea, în acel moment am stat jos. Ştiţi de ce? Pentru că la acel moment am considerat că nu e corect ca unii dintre candidaţi să nu apuce să vorbească. Dar astăzi stau în picioare, aleg să nu tac şi vă spun ceea ce trebuie spus: sentinţa de condamnare a lui Liviu Dragnea nu a fost în niciun caz întâmplător fixată la o zi după alegeri. A însemnat două lucruri: miză electorală şi trofeu electoral”, a zis Liviu Pleșoianu în cadrul discursului de la Congresul PSD.

”Darius Vâlcov e urmărit penal pentru că şi-a permis să publice pe Facebook protocolul secret din 2016 între SRI şi PG. Cei care au semnat protocoalele sunt bine mersi. Darius Vâlcov, deşi CCR a spus că acele protocoale sunt ilegale, e urmărit de acel sistem nenorocit despre care au am vorbit”, a mai zis Liviu Pleșoianu.

”Eu în 2012 nu numai că nu eram în politică, nici nu-mi imaginam că voi face pasul. Dar în 2012 eram în partea cealaltă, credeam în dreptate până la capăt, eram unul dintre cetăţenii care mergeau la 40 de grade să-l suspende pe Traian Băsescu. (...) În 2019, şi-a permis domnul Ponta să spună că l-a sunat Barosso de la Comisia Europeană şi i-a spus, "bă, aşa nu se poate". Şi domnul Ponta a spus nu se poate aşa, dar dacă domnul Barosso spune că nu e în regulă, nu putem face nimic şi rămâne Băsescu mai departe”, a mai spus Liviu Pleșoianu care candidează pentru funcția de președinte PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel