Congres PSD. Codrin Ștefănescu: Ni se pun bețe în roate pentru a ne depune candidaturile

Scutaru Cristina / 07 Martie 2018 / 20:43 Salveaza PDF Comentarii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a spus că sunt probleme în ceea ce privește candidatura sa în cadrul Congresului PSD.

"Mie, Ecaterinei Andronescu și lui Nicolae Bănicioiu ni se cam pun bețe în roate pentru a ne depune candidaturile la acestă competiție de la Congresul PSD. Organizația mea nici nu m-a trecut delegat la Congres. Este inimaginabil! (...) Avem o problemă în a ne depune candidaturile. Eu am toată stima pentru Viorica Dăncilă, dar este foarte bună o competiție corectă și liberă", a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

"Suntem foarte îngrijorați din cauza acestui Congres. În spațiul public se vorbește despre candidații lui Dragnea și candidații partidului. Eu vreau să fiu candidatul partidului, nu al cuiva anume. Întotdeauna am vorbit pentru partid!", a mai zis Codrin Ștefănescu în emisiunea lui Radu Tudor.

[citeste si]

"Nu știu dacă acest Congres ne face bine. Nu știu dacă vom crește în sondaje. Noi trebuie să dăm niște explicații electoratului în ceea ce privește ultima perioadă. Oamenii ne transmit că sunt îngrijorați. Românii ne-au votat pentru a reintroduce în țară libertatea, normalitatea și pentru a nu mai permite abuzuri! Noi, în momentele-cheie, avem - ca politică oficială - că trebuie să ne punem leucoplast pe gură. Acest lucru încurcă foarte mult", a adăugat secretarul general adjunct al PSD.

Discurs care va zgudui munții

"Dacă actuala conducere a PSD ne permite să candidăm... vom candida! În fața Congresului voi ține un discurs care va zgudui munții", a conchis Codrin Ștefănescu.


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25