CONFRUNTARE Iohannis - Dăncilă. Decizie de ultim moment. Codrin Ștefănescu: E absolut incredibil

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

O confruntare între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se pare că, în cele din urmă, ar putea avea loc. 

Voci din PSD spun că Viorica Dăncilă ar putea și chiar ar trebui să meargă la dezbaterea electorală de marți, organizată de Klaus Iohannis. Conform Antena 3, varianta ar fi susținută și de către candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă ar fi făcut afirmația în Buzău, transmite sursa citată. 

”Noi vrem această dezbatere. Din păcate, Klaus Iohannis nu o dorește. Cei din PNL încearcă să găsească explicații. A devenit bășcălie publică. E o chestie care ține de democrație. Nimeni nu înțelege motivul real pentru care Klaus Iohannis fuge de confruntare. Vorbim de un lucru normal, e turul doi, avem doi candidați și toată lumea așteaptă această confruntare, de la români, presă, politologi, toată lumea așteaptă. Această confruntare a avut loc de fiecare dată. Nimeni nu înțelege de ce fuge Klaus Iohannis. Doamna Dăncilă a făcut oferta publică, a spus că vine oriunde, oricând. E absolut incredibil, cum să-ți faci dezbaterea cu tine, sunt invitați numai politologi care i-au lăudat pe Klaus Iohannis și PNL, jurnaliști acreditați la Cotroceni” a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3. 

Anterior, el a scris pe Facebook că ”Urmează în curând dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis. Sunt invitați de onoare: jurnalistul Iohannis, politologul Iohannis și formatorul de opinie Iohannis. Dezbaterea e moderată de independentul Iohannis. Și acum putem să începem marea confruntare!", a scris Codrin Ștefănescu, duminică pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel