Cimitir Valea Uzului, conflict români-maghiari. Chirieac: Ar fi devastator

Sursă foto: Antena3
Sursă foto: Antena3

Lucrurile au degenerat la cimitirul de pe Valea Uzului, într-o zi sfântă, care este și Ziua Eroilor. În loc de comemorare, în cimitirul de pe Valea Uzului a izbucnit un conflict interetnic de proporții. Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit la Antena 3, unde a spus că acesta este ultimul lucru de care are nevoie România. 

”Ultimul lucru de care are nevoie România în acest moment este un conflict interetnic, ultimul lucru! Acum, pentru România, un conflict interetnic ar fi devastator. Nu este o glumă! În cel mai scurt timp, autoritățile trebuie să liniștească lucrurile, trebuie găsită o soluție la cel mai înalt nivel, dacă mă întrebați. Pentru o Românie ruptă de statul subteran, de toate abuzurile, de toată propaganda otrăvită, un conflict interetnic poate însemna orice, tot ce-i mai rău pentru această țară” a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3, care a precizat că e esențială reacția UDMR, cum e esențială și o discuție a premierului Viorica Dăncilă cu UDMR, dar și implicarea președintelui Klaus Iohannis. 

Totodată, analistul politic spune că, înainte de a judeca ce se întâmplă pe Valea Uzului sau cine are dreptate, trebui oprit conflictul, pentru că României i se poate pune ștampila că nu respectă drepturile minorităților, pe lângă cea de ”cel mai corupt stat din UE”. 

Vezi mai mult: Conflict români-maghiari la cimitirul din Valea Uzului. Românii au intrat cu forța!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel