Conflict Steaua - FCSB. Gheorghe Hagi are o soluție salvatoare

Hagi
Hagi

Gheorghe Hagi este și el supărat din cauza conflictului Steaua - FCSB și crede că și suporterii sunt împărțiți, iar echipa națională suferă.

Antrenorul grupării FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi, că ar fi extraordinar ca echipa din Liga a IV-a, CSA Steaua, să se unească cu formaţia din Liga I, FCSB, şi să formeze o forţă în fotbalul românesc şi european. Fostul fotbalist al formaţiei roş-albastre nu înţelege motivul litigiului dintre CSA Steaua, grupare susţinută de Ministerul Apărării Naţionale, şi FCSB, club finanţat de Gigi Becali, care a făcut ca gruparea militară să fie împărţită în două în momentul de faţă.

Întrebat dacă vreo echipă românească mai poate câştiga un trofeu european aşa cum a făcut Steaua în 1986, Hagi a răspuns: 'E greu când cele mai bune două cluburi ale noastre, Steaua şi Dinamo, s-au împărţit în două. Practic s-au distrus două cluburi mari. Sunt două echipe şi nu mai ştii în ce parte să te duci. Iar cel mai grav lucru e că suporterii sunt împărţiţi. E o greşeală mare, de ce s-a ajuns aici nu ştiu, dar e o greşeală pe care noi acum o plătim. Ar fi extraordinar ca Steaua şi FCSB să fie din nou un tot unitar. Ar fi extraordinar ca Steaua să fie din nou împreună şi să fie o forţă. Aşa cum ar fi şi la Dinamo, la Craiova, la UTA, la Piteşti... Toate aceste echipe trebuie să se întoarcă şi fotbalul românesc să fie din nou puternic. Ca să putem avea din nou o echipă naţională şi jucători mari. Pentru că naţionala a mers bine când jucătorii proveneau de la echipele campioane'.

El a explicat că selecţionata Under 21 a României, din care face parte şi fiul său, Ianis, reprezintă 'aurul' fotbalului românesc. 'Ianis e unul dintre copiii extraordinari pe care îi avem. Avem şi alţii foarte buni, dovadă că naţionala U21 s-a calificat la Campionatul European. Acum această echipă e aurul României. Ei vor reprezenta viitorul României. Trebuie să avem grijă de ei, să capete experienţă şi să reprezinte ţara la nivelul cel mai înalt', a afirmat Hagi.

Citește și:

Ianis Hagi, transfer anunțat de tatăl său

CSU Craiova - FCSB rezultat | Meci dramatic în derby pentru titlu - VIDEO


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel