Concurs DC News. Câștigă un revelion de poveste la Palat

La trecerea dintre ani puteți petrece într-un mod inedit, într-un cadru elegant la evenimentul organizat de Revelion 2017 la Palatul Parlamentului.

Revelionul La Palatul Parlamentului în 2017 este un revelion "Black & White", ceea ce înseamnă că îmbrăcămintea purtată trebuie să fie de culoare negră sau de culoare albă şi trebuie să corespundă ca lungime, formă şi stil. Ţinuta "Black & White" înseamnă îmbrăcămintea formală. Pentru femei acest code implică rochii lungi iar pentru bărbaţi costum sau smoching. Acest tip de ţinută este purtată în mod obişnuit la evenimente precum ar fi baluri, gale, nunţi.

Surprizele nu se opresc aici. Programul va fi unul cu totul și cu totul deosebit. Vă vedeți distra pe muzica unor artiști foarte îndrăgiți - Delia, Wilmark Dance & Show, Cornel Verban Orchestra, DJ Radu, Quartet Hypnotic. Prezentatorii evenimentului vor fi Alexandra Velniciuc şi Cristian Brancu.

Concurs DC News

Tot ce trebuie să faceți pentru a fi parte din povestea de la Palatul Parlamentului în noaptea dintre ani este să participați la concursul DC News, iar regulile sunt foarte simple. Puteți câștiga două bilete în valoare de 300 euro.

Pasul 1 - descarcă aplicația de mobil.

Pasul 2 - abonează-te la canalul de youtube.

Pasul 3 - vă invităm să fiți la curent cu știrile DC News dând Like pe pagina de Facebook.

Pasul 4 - completați informațiile cerute despre dumneavoastră pentru a vă putea contacta. Dați CLICK AICI pentru a putea participa la concurs și pentru a vedea toate detaliile.

Desemnarea câștigătorului va consta prin extragerea unei persoane din lista de înscriși, în mod aleator, folosind platforma Random.org, în data de 29.12.2016 - ora 21:00.

Câștigătorul va fi contact de către echipa DC News pentru validarea premiului ce constă în două bilete de revelion la palat.

De asemenea, videoul procedurii de extragere va fi publicat pe această pagină dupa validarea participantului.

Mult succes! Petrecere frumoasă la palat! Nu uitați regulile concursului. Le găsiți accesând acest link.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel