Companiile româneşti reacţionează în scandalul dintre Google şi Huawei. Veşti bune pentru utilizatorii din România

Orange România va continua, "în viitorul apropiat", să vândă și să ofere suport pentru produsele Huawei, iar Vodafone va continua să comercializeze smartphone-uri Huawei cât timp va exista cerere pentru aceste terminale, sunt mesajele transmise pentru Profit.ro de către operatorii de telefonie mobilă. 



Utilizatorii de dispozitive marca Huawei din România primesc şi o veste bună. După ce scandalul dintre Google şi compania chineză a luat amploare, cei mai mulţi utilizatori au început să se uite spre noi modele de telefoane, astfel încât să nu piardă accesul la aplicaţii importante precum Google Mail, Google Hărţi sau actualizările de securitate. 

Cu toate astea, principalele companii româneşti de telecomunicaţii, Orange şi Vodafone, anunţă că vor continua să colaboreze cu cei de la Huawei, cât timp pe piaţa internă va exista cerere. 

"În viitorul apropiat, Orange va continua atât să vândă, cât și să ofere suport pentru produsele Huawei, în toate țările în care este prezent. Clienții Orange care în prezent folosesc dispozitive Huawei vor continua să beneficieze de acces complet la serviciile Google actuale", transmit cei de la Orange România. 

În acelaşi timp, Vodafone anunţă că va vinde în continuare terminale Huawei, atât timp cât va exista cerere pentru ele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel