Comisarul-şef Sorin Dănilă, la conducerea Serviciului Rutier Vaslui

Comisarul-şef Sorin Dănilă, fostul şef al Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, a fost împuternicit la conducerea Serviciului Rutier Vaslui. 

Dănilă îl înlocuieşte în funcţie pe Ioan Vîrlan, aflat sub control judiciar, acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

În acelaşi dosar au fost reţinuţi şeful Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu, şi comisarul-şef de poliţie din cadrul IGPR - Direcţia Rutieră, Mihai Axente.

'Domnul Sorin Dănilă a fost împuternicit la conducerea Serviciului Rutier, structură la nivel de judeţ. Activitatea Biroului Rutier este coordonată de adjunctul inspectorului şef al IPJ', a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

[citeste si]

În dosarul în care Iulian Munteanu şi Mihai Axente au fost reţinuţi pentru fapte de corupţie, iar Ioan Vîrlan este cercetat sub control judiciar, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi faţă de subcomisarul de poliţie în cadrul Serviciului Rutier Vaslui, Augustin Brat, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel