Colete suspecte, SUA. Prima arestare. Mesajul lui Trump

O persoană a fost arestată în ancheta privind pachetele suspecte adresate unor personalităţi din SUA adversare ale preşedintelui Donald Trump, a declarat vineri o purtătoare de cuvânt a Ministerului american al Justiţiei.

Aceasta este prima arestare de la începutul anchetei privind pachetele suspecte cu dispozitive explozive trimise începând de luni către foşti sau actuali demnitari americani din Partidul Democrat, precum fostul preşedinte Barack Obama şi fostul secretar de stat Hillary Clinton, dar şi către biroul din New York al canalului de televiziune CNN.

Vineri, numărul coletelor trimise a ajuns la 12, ultima persoană vizată fiind fostul director american pentru informaţii naţionale James Clapper.

Potrivit presei americane, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost arestat vineri dimineaţă în Florida. El a fost reţinut în parcarea unui magazin de piese de schimb din Plantation, la nord de Miami. Preşedintele american

Alegeri parlamentare în SUA

Donald Trump a condamnat vineri impactul pachetelor suspecte trimise mai multor adversari politici, în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 6 noiembrie, el estimând că acestea afectează 'dinamica' candidaţilor Partidului Republican.

'Republicanii se situează bine în sondaje şi acum apare această poveste a 'Bombei' şi dinamica încetineşte', a scris Trump pe Twitter. 'Ceea ce se întâmplă este cu adevărat regretabil. Republicani, mergeţi la vot!', a adăugat el. Un sondaj publicat vineri arată că democraţii câştigă teren, având un avans de zece procente în alegerile pentru Congres: 50% dintre respondenţi au declarat că ar vota pentru un candidat democrat, faţă de 40% pentru republicani (marja de eroare de plus/minus 3,9%). Sondajul a fost realizat în perioada 21-23 octombrie, înainte de descoperirea pachetelor suspecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel