COLECTIV. Monica Pop rupe tăcerea: M-am întrebat cum e posibil

Monica Pop
Monica Pop

Medicul Monica Pop a vorbit despre cazul din clubul Colectiv și despre elementele particulare ale rănilor tinerilor.

Peste câteva zile, se împlinesc patru ani de la tragedia din clubul Colectiv, în care și-au pierdut viața 64 de tineri.

"Totul este intact, doar pereții sunt negri. De asemenea, din dosar, știm că acolo a ars doar acel burete, ușor inflamabil, după ce o scânteie de la artificii l-a aprins. Acel burete avea, la câțiva centimetri un tavan de lemn. Nici măcar un lemn de acolo nu a ars, nici podeaua și nici scena pe care au cântat cei din trupa Goodbye to Gravity. Ulterior, medicii au susținut că nu au văzut niciodată asemenea răni, în urma unui incendiu", susțin cei de la România TV. 

"M-am întrebat cum e posibil"

Medicul oftalmolog Monica Pop, a vorbit în direct la România TV, despre câteva elemente importante în ceea ce privește rănile tinerilor din clubul Colectiv.

"Uimirea mea cea mai mare a fost că leziunile lor oftalmologice nu erau grave. Unul singur, care era aproape carbonizat și care a fost și neidentificat la început, avea leziuni mai grave, dar nici acolo de catastrofă. În condițiile în care unii au murit din cauza arsurilor, aproape pe loc, m-am întrebat cum e posibil. Am fost la trei spitale în noapte aceea și apoi am continuat să merg la spitalul de arși să-i văd pe cei care aveau leziuni oftalmologice, care, încă o dată vă spun, nu erau grave. Aici a fost ceva particular. Eu mă gândesc așa, dacă ei ar fi închis ochii, în primul rând că aveau arsuri pe pleoape, ceea ce nu avea niciunul și nu puteau să înainteze, pur și simplu nu înțeleg. Cei în comă, cu arsuri deosebit de grave nu aveau nimic la ochi", a spus Monica Pop. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel