"Colecţionari" de săbii, pistoale şi cuţite, vizitaţi de poliţişti, la Ploieşti - Video

Razie a poliţiei în Ploieşti. 

În cadrul activităţilor desfăşurate în această dimineaţă, poliţiştii Secţiei nr.2 de poliţie Ploieşti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au pus în executare 12 mandate de percheziţie domiciliară, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, tâlhărie calificată şi favorizarea infractorului. 7 persoane au fost conduse la sediul unităţii, în vederea audierii. 

Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 6 ianuarie a.c., în urma unui conflict de pe o stradă din municipiul Ploieşti, între mai multe persoane, un bărbat, de 46 de ani, ar fi fost agresat fizic de alţi patru bărbaţi şi ar fi fost deposedat, prin violenţă, de o geantă, pe care o avea asupra sa.

Şapte bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 17 şi 55 de ani, au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii.

VIDEO: 



În urma celor 12 percheziţii, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, un pistol neletal, cinci cuţite, 3 săbii, un baston electroşoc şi alte obiecte folosite la activitatea infracţională.

În cadrul raziei, poliţiştii au acţionat în filtre rutiere, verificând astfel peste 80 de autovehicule, fiind legitimate şi 96 de persoane.

În cadrul activităţilor, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, conform O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de aproximativ 3.900 de lei.

Totodată, au fost reţinute două permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti.

Citeşte şi: Cultură de cannabis de circa 200 de plante, în Mehedinți. Un bărbat a fost reținut

Un bărbat a fost reținut, fiind cercetat pentru trafic de droguri de risc, după patru percheziții efectuate în județul Mehedinți, în noiembrie 2021. Bărbatul ar fi înființat, întreținut și recoltat o cultură de cannabis de aproximativ 200 de plante. 

"La data de 31.01.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept.", arată un comunicat al DIICOT. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel