Codrin Ștefănescu, despre ELIMINAREA sa: Mi-a fost frică o singură dată

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit, la „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, despre informațiile care au apărut în presă, potrivit cărora ar putea fi eliminat de la vârful partidului.

"Mie mi-a fost frică în viața mea o singura dată, acum 28 de ani și două luni, că nu o să învingem. Eu în acest partid nu sunt nici senator, nici deputat, nu sunt ministru, nu sunt secretar de stat și nu am făcut în viața mea un leu cu statul. Am întotdeauna curajul să îmi susțin punctul de vedere. Până în momentul în care am crezut eu că Liviu Dragnea trebuie să fie președintele partidului, am făcut parte din oamenii care l-au sprijinit fără niciun fel de tremur. Și eu, și Bădălău, știm un lucru: decizia care se ia prin vot e definitivă. Nu există tabere și fisuri în partid", a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Amintim că DC News a scris în exclusivitate despre o discuție tensionată între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

[citeste si]

Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educaţiei din partea organizației din Suceava, propunere susținută de liderul PSD Liviu Dragnea, care întorcea astfel serviciul județelor ce l-au susținut în ultimele două Cex-uri. Codrin Ștefănescu a susținut-o pe Ecaterina Andronescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel