CM 2018: Șoc total pentru Argentina după ce a fost învinsă de Franța

foto: FIFA World Cup / facebook @fifaworldcup
foto: FIFA World Cup / facebook @fifaworldcup

Argentina pleacă acasă! Franța a învins-o cu 4 - 2 astăzi. 

Au fost multe răsturnări de situația în cadrul meciului dintre Franța și Argentina de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Franța a revenit spectaculos și în doar câteva minute a zdrobit Argentina, situația la care nimeni nu se aștepta.

Șocul a fost atât de mare și de zdrobitor pentru Argentina lui Messi, încât deja doi fotbaliști și-au anunțat retragerea. 

Mijlocaşul Lucas Biglia a afirmat: "Este trist, pentru unii e finalul. Sper că cei care vor veni vor putea munci în linişte. Eu plec. Am dat totul pentru naţională este rândul alte generaţii”. 

Lucas Biglia are 58 de selecţii în naţionala Argentinei şi joacă în prezent la AC Milan. El a evoluat pentru Argentina la CM-2014, dar şi la COpa America din 2015.

Mijlocaşul Javier Mascherano a confirmat, sâmbătă, că se retrage din echipa naţională a Argentinei, după înfrângerea cu Franţa, de la Cupa Mondială.

În vârstă de 34 de ani, Mascherano anunţase că se va retrage de la Cupa Mondială, iar sâmbătă a confirmat acest lucru.

Mascherano deţine recordul de selecţii în echipa naţională, cu 147 de meciuri. El este urmat de Javier Zanetti (142) şi Lionel Messi (129).

Reprezentativa Franţei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, sâmbătă, la Kazan, cu scorul de 4-3 (1-1), selecţionata Argentinei, vicecampioana mondială en-titre, în optimile competiţiei.

Pentru Franţa au marcat Griezmann '13 (penalti), Pavard '57, Mbappe '64, 68, iar pentru Argentina au înscris Di Maria '41, Mercado '48 şi Aguero '90+3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel