Clubul Dinamo îl susţine pe antrenorul Ovidiu Burcă şi anunţă rezilierea contractelor unor jucători

Dinamo a anunțat că susţine poziţia antrenorului Ovidiu Burcă privind greva jucătorilor pentru întârzierea salariilor.

 

Conducerea clubului Dinamo Bucureşti, prin administratorul special Vlad Iacob, susţine poziţia antrenorului Ovidiu Burcă privind greva jucătorilor pentru întârzierea salariilor şi anunţat că în următoarele zile se vor rezilia pe cale amiabilă contractele cu unii dintre fotbalişti.

"Susţinem total poziţia antrenorului principal Ovidiu Burcă şi îi mulţumim încă o dată pentru devotamentul demonstrat. Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă, clubul a fost susţinut necondiţionat de către suporteri, prin Programul 'Doar Dinamo Bucureşti'. În cursul săptămânii trecute, jucătorilor li s-a explicat momentul dificil în care ne aflăm şi li s-a spus ca vom achita o parte considerabilă din drepturile salariale restante în această săptămână. Această plată a fost efectuată chiar în cursul zilei de luni. Situaţia a fost ulterior clarificată, iar prima echipă a clubului se va concentra de acum doar asupra planului sportiv. Din cauza dificultăţilor financiare ale clubului, suntem nevoiţi să ajungem la o înţelegere cu o parte din componenţii lotului şi să încetăm în mod amiabil relaţiile contractuale cu aceştia", a menţionat Vlad Iacob, într-un comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook a grupării din Liga a II-a.

"În replică la informaţiile apărute în presă cu privire la jucători cu care Dinamo doreşte să ajungă la un acord pentru încetarea relaţiilor contractuale, dezminţim ferm faptul că aceştia au fost iniţiatori ai refuzului primei echipe de a participa la antrenamentul din dimineaţa zilei de luni, 16.01.2023. Decizia de a nu participa la antrenamentul respectiv a fost una colectivă, iar acea situaţie s-a rezolvat în cursul aceleiaşi zile", a adăugat el.

Oficialul dinamovist susţine că în momentul de faţă echipa are nevoie de linişte şi unitate pentru a-şi îndeplini obiectivul.

"Dinamo are nevoie de linişte şi de unitate. Din postura de Administrator Special al clubului, voi face tot ceea ce ţine de mine, în acest sens. Le mulţumim suporterilor pentru devotament, pentru dedicare şi mai ales pentru susţinerea financiară. Vom lupta pentru a readuce Dinamo acolo unde îi este locul", a mai spus Iacob.

Antrenorul echipei fotbal Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă, a susţinut, miercuri, o declaraţie de presă, în care a criticat vehement decizia jucătorilor săi de a intra în grevă pentru întârzierea salariilor, afirmând că aceştia au picat testul loialităţii.

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, care a retrogradat anul trecut în liga secundă, se confruntă cu probleme financiare de mai mult timp, societatea care administrează clubul aflându-se în stare de reorganizare judiciară, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel