EXCLUSIV  Clotilde Armand, scandal spital. Cozmin Gușă: E de Doamne ferește! M-a durut capul

Clotilde Armand, scandal spital. Guşă: I-am rugat să nu o voteze
Clotilde Armand, scandal spital. Guşă: I-am rugat să nu o voteze

Cozmin Guşă a reacţionat în scandalul spitalelor de la Sectorul 1. El a spus ce le-a transmis cetăţenilor din Sectorul 1 cu privire la Clotilde Armand. 

"Le-am spus tuturor, în calitate de locuitor al Sectorului 1, că femeia asta este de Doamne fereşte şi să nu cumva să o voteze. Şi au votat-o cu bucurie. Faptul că Tudorache a avut o campanie slabă nici nu mai contează. Oamenii cu scaun la cap trebuiau să analizeze trecutul, faptele şi expertiza, în ghilimele, lui Clotilde Armand, versus hărnicia lui Tudorache. Oricum, Tudorache trebuia să câştige cu 6-0. 

Dar uite că cetăţenii din Sectorul 1, care se împăunează că sunt mai altfel decât restul cetăţenilor din Bucureşti, eventual din România, nu sunt chiar atât de şmecheri în sensul bun al cuvântului şi au fost în stare să voteze un asemenea personaj, despre care eu m-am aşteptat să provoace asemenea dezastre. M-a durut capul din momentul în care a fost instalată ca primar, pentru că am casă în Sectorul 1, mama, socrii locuiesc acolo, am mulţi prieteni acolo, şi mi-am dat seama că acest sector o va lua razna din punct de vedere administrativ. Pragmatic, ne scade standardul de viaţă, va scădea preţul anumitor proprietăţi, bunuri. Asta e consecinţa, dacă se va bulibăşi sectorul. Nu şi-a asumat nimeni acest lucru! 

Cei de la PNL pot fi învinuiţi pentru felul criminal în care au ales să susţină oameni ca Nicuşor Dan la Primăria Generală sau Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1", a declarat Cozmin Guşă. 

VEZI ŞI Clotilde Armand a uitat ce spunea despre spitale în campanie. Promisiunea, transferată către Primăria Generală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel