Clotilde Armand ajunge pe mâna DNA. Acuzații din partea unui om de afaceri

Clotilde Armand ajunge pe mâna DNA. Acuzații din partea unui om de afaceri
Clotilde Armand ajunge pe mâna DNA. Acuzații din partea unui om de afaceri

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, ajunge pe mâna DNA, după ce un om de afaceri lansează acuzații de abuz în serviciu, grup infracțional organizat și șantaj, transmite România TV.

Omul de afaceri susține că i s-ar fi îngrădit dreptul de a ridica un bloc de locuințe în Sectorul 1, deși ar fi avut toată documentația. Dosarul va ajunge de la DIICOT la procurorii DNA, conform sursei citate. 

Vezi și - Imaginile zilei: Clotilde Armand și ploaia. Ce face primarul când peste tot auzim că trebuie să economisim apă chiar și când facem duș / video

În București, vineri, a plouat abundent de la ora 16.30. Cu toate acestea... tot vineri, în Sectorul 1, condus de Clotilde Armand, administrația a udat gazonul! Dar se pare că primarul Clotilde Armand nu a auzit de senzori de ploaie, uşor de instalat în orice sistem de irigare automatizat și care, atunci când sunt precipitații, opresc udarea într-un timp foarte rapid, 1-2 minute.

Așadar, în contextul în care peste tot ni se spune să folosim cât mai puțină apă, să economisim resurse, Clotilde Armand se scaldă. Pe ploaie. Cu multă apă. Vezi imaginile aici!

Citește și - Clotilde Armand, "primarul Degeaba. Nicio diferenţă faţă de un administrator de bloc". Consilierii locali PNL Sector 1, atacuri dure

Clotilde Armand a fost criticată de consilierii locali ai PNL Sector 1. Aceştia spun că primarul mută bani de la investiţii cruciale pentru sector către... spaţiile verzi, dar şi că "nu este nicio diferenţă între dânsa şi un administrator de bloc". 

"Ne aflăm la peste 2 luni de la aprobarea bugetului Sectorului 1 şi credem că este momentul potrivit să facem o analiză, o radiografie a situaţiei economice şi a investiţiilor din cadrul primăriei Sectorului 1. Cu atât mai mult cu cât azi, pe ordinea de zi, Consiliul Local are supusă aprobării prima rectificare bugetară din acest an. 

Vă supun atenţiei 3 aspecte esenţiale. În primul rând, analizând investiţiile, modul în care a fost cheltuit banul public în Sectorul 1, vă rog să reţineţi o cifră esenţială. Şi anume că doar 8,6 milioane din cei 563 milioane pe care Primăria Sectorului 1 îi are disponibili pentru proiecte de dezvoltare au fost cheltuiţi până acum. Este o cifră care ne îngrozeşte. Suntem la jumătatea anului, şi doar 1,5% din banii din dezvoltare au fost cheltuiţi. 

În al doilea rând, prin rectificarea propusă de primarul Sectorului 1, se îngroapă încă un proiect dorit de cetăţeni şi aşteptat de peste cinci ani de zile, anume modernizarea lifturilor din Sectorul 1. De ce spun asta? Mare parte din suma alocată pentru modernizarea lifturilor este acum mutată către flori, iarbă, spaţiile verzi din sector. Ce vreau să spun este că la acest moment întreţinerea spaţiilor verzi are un buget generos pentru tot anul, aproximativ 100 milioane. 

Al treilea punct este faptul că se sacrifică şi aproximativ 300 de locuri de parcare. Sunt banii luaţi de la parcări şi duşi către spaţii verzi, suplimentând un buget deja suficient pentru întreg anul 2022", a declarat Ramona Porumb, viceprimarul sectorului 1, din partea PNL.  Vezi articolul aici!

Citește și - Clotilde Armand nu mai vrea primării de sector. Manole (PSD): Ridicol! Acum are opinii despre întreaga Capitală, iar mâine-poimâine va avea despre întreaga țară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel