EXCLUSIV  Imaginile zilei: Clotilde Armand și ploaia. Ce face primarul când peste tot auzim că trebuie să economisim apă chiar și când facem duș / video

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Sunt imaginile zilei din sectorul condus de Clotilde Armand.

În București, vineri, plouă abundent de la ora 16.30. Cu toate acestea... tot vineri, în Sectorul 1, condus de Clotilde Armand, administrația udă gazonul! Dar se pare că primarul Clotilde Armand nu a auzit de senzori de ploaie, uşor de instalat în orice sistem de irigare automatizat și care, atunci când sunt precipitații, opresc udarea într-un timp foarte rapid, 1-2 minute.

Așadar, în contextul în care peste tot ni se spune să folosim cât mai puțină apă, să economisim resurse, Clotilde Armand se scaldă. Pe ploaie. Cu multă apă.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu:

VEZI ȘI: Ciuvică: Cod roșu de nesimțire. Clotilde Armand a găsit o modalitate prin care să omoare șobolanii

VEZI ȘI: Nicușor Dan s-a spălat pe mâini și a găsit vinovatul pentru incidentul cu copilul lovit în Primăria București. Prima decapitare

Nicușor Dan s-a spălat pe mâini și a găsit vinovatul pentru incidentul cu copilul lovit în Primăria București. 

Primarul a anunțat înlocuirea șefului Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Primăriei Municipiului București, pentru deficiențe în activitate.

Băiatul lovit de statuie a fost operat pe data de 24 august 2022, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit treptat față de ziua accidentului.

„În urma accidentului din 22 august din holul Primăriei Capitalei și a concluziilor preliminare ale anchetei administrative interne, am decis înlocuirea șefului Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Primăriei Municipiului București, pentru deficiențe în activitate.

Ancheta internă continuă și, în funcție de rezultatele ei, este posibil să iau și alte măsuri administrative. În paralel, reprezentanții PMB au furnizat informații pentru ancheta Poliției legată de acest eveniment.

Am păstrat permanent, încă de luni, o comunicare cu Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde se află internat copilul. Din informațiile primite, băiatul a fost operat pe data de 24 august 2022, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit treptat față de ziua accidentului. Îi doresc multă sănătate și îmi doresc să aflăm în continuare numai vești bune de la spital”, a transmis Nicușor Dan.

Luni, 22 august 2022, în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul Primăriei Municipiului București, a avut loc un accident implicând un copil de 7 ani, însoțit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme.

În holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016. Vezi mai multe aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel