Clădirea fostului club Bamboo din Mamaia, distrusă de un incendiu violent

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un incendiu violent a distrus în totalitate, în noaptea de luni spre marţi, clădirea fostului club Bamboo din Mamaia, fără a se înregistra victime omeneşti, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anamaria Stoica.

Potrivit acesteia, alarma de incendiu a fost dată imediat după ora 1,00, prin numărul de urgenţă 112, de către un martor, iar la faţa locului au fost mobilizate iniţial şapte maşini de luptă cu apă şi spumă şi o autoscară, focul manifestându-se deosebit de violent.

'Au fost organizate imediat echipe de căutare, de către pompierii militari, şi s-a constatat că nu sunt victime, unitatea de alimentaţie publică fiind fără activitate comercială, în ultima perioadă', a precizat Anamaria Stoica.

Incendiul violent a fost lichidat în jurul orei 6,30, în sprijinul pompierilor militari venind şi două autospeciale de stingere private. La faţa locului au mai rămas de gardă patru maşini. O anchetă a specialiştilor urmează să identifice cauzele care au generat incendiul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel