Ciutacu: Nu mai am puterea să mă revolt. Băsescu nu are nicio limită

Jurnalistul Victor Ciutacu este de părere că "reformatorul patriei" Traian Băsescu nu are nicio limită și e în stare de orice. 

Realizatorul a comentat declarația președintelui Traian Băsescu, care a spus despre premierul Victor Ponta: "Ca un pisicuț (a venit) să mă întrebe dacă poate să candideze la primăria Capitalei. Dacă nu mă înșel foarte tare, cred că m-a întrebat și dacă aș vrea să fiu naș. Era un pisicuț, un lingău". 

Victor Ciutacu a scris, pe blogul său, că "Şirul puroaielor debitate de un individ scăpat de sub orice control se lungeşte ca râma-n ploaie. După sinuciderea primei neveste a lui Crin Antonescu şi ghinionul purtat de Gabi Firea primului ei soţ (mort din cauza unei crunte insuficienţe renale), aseară am ajuns la prima soţie a lui Victor Ponta, lăsată gravidă-n şase luni pentru fiica unui important pesedist. Ştiam că reformatorul patriei nu are nici o limită şi e-n stare de orice mizerie pe care mintea umană o poate imagina. D-aia nici nu mai am puterea să mă revolt. La fel, nu mă aşteptam ca gunoaiele cu pretenţii elitiste care-l susţin şi se băşică la orice-l atinge pe Divin să protesteze, în loc să-şi bage dovlecii intelectualoizi între umeri. Dar cred că domnii în halate albe de la care aşteaptă ajutor adversarul său politic ar avea motive legitime să-l bage-n cantonament".  

VEZI și: Ciutacu dezvăluie ce lider PSD a provocat scandalul din Nana

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel