Ciutacu dezvăluie ce lider PSD a provocat scandalul din Nana

Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit, joi seară, că primarul Constanței, Radu Mazăre, este cel care a provocat tot scandalul de miercuri, din comuna Nana.

Miercuri, la România Tv, Radu Mazăre a transmis că președintele Traian Băsescu face orice pentru Elena Udrea, pentru că o iubește.

Citește și: Imagini șocante: Un lider PDL dă de pământ cu o femeie la Nana. Un deputat PMP stă impasibil la câțiva metri de locul incidentului

”Domnul Mazăre, dumneavoastră sunteți declanșatorul! Și vă mărturisesc, dau din casă, m-am sfătuit cu colegii dacă să spunem sau nu. Exact după intervenția dumneavoastră, doamna Udrea ne-a anunțat că pleacă la Nana să facă dreptate, să vadă parcul. Exact după ce ați terminat dumneavoastră povestea aia frumoasă, cu bărbatul care fuge de acasă, își lasă slujba și așa mai departe”, i-a spus moderatorul emisiunii ”Ediția de seară” edilului de la malul mării.

”Dacă eu am declanșat acest lucru urât la adresa oamenilor de acolo, la maniera la care s-au comportat și au îmbrâncit, îmi cer scuze. N-am știut că se va ajunge la așa ceva, pentru că n-aș fi vorbit despre aceste sentimente care cred că-i generează ieșirile astea cel puțin stranii președintelui Băsescu”, a fost reacția lui Radu Mazăre.

Vezi și: Băsescu, răspuns confuz la întrebarea despre incidentul din Nana

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel