Băsescu, răspuns confuz la întrebarea despre incidentul din Nana

Președintele Traian Băsescu a susținut, joi, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, la finalul căreia a fost întrebat despre incidentul petrecut în ziua precedentă, în comuna Nana, unde o bătrână a fost pusă la pământ de un fost PDL-ist. Răspunsul oferit de șeful statului a lăsat însă loc de interpretări. Inițial, Traian Băsescu a mărturisit că nu știe nimic despre incidentul respectiv, pentru ca, ulterior, să adauge că el crede că incidentul este provocat de PSD, ca să fie preluat de Antena 3.

Care este părerea dumneavoastră despre incidentul de la Nana, în rândul simpatizanților PMP, în care o bătrână a fost pusă la pământ și cei din jur nu au reacționat, și mai mult decât atât, nici politicienii de față nu au reacționat - și mă refer la lideri pe care dumneavoastră îi cunoașteți foarte bine - Marin Anton, Elena Udrea?, a fost întrebat Traian Băsescu de reporterul Antena 3.

„Doamnă, nu știu despre ce e vorba, dar spuneți-i turnătorului Voiculescu că nu-i treaba președintelui. Dacă s-a întâmplat ceva cu o bătrână este regretabil. Nu știu despre ce e vorba. Și toată compasiunea mea, dacă s-a întâmplat ceva. Dar turnătorul Voiculescu, nu știu de ce nu este interesat de subiectele pe care le-am discutat, ca de altfel și celălalt mogul medidatic, Ghiță. Deci nu știu despre ce e vorba”, a replicat președintele.

Citește și: Imagini șocante: Un lider PDL dă de pământ cu o femeie la Nana. Un deputat PMP stă impasibil la câțiva metri de locul incidentului

Reporter: În calitate de reporter acreditat la această instituție v-am întrebat ...

Traian Băsescu: Doamnă, eu nu-s reporter!

Reporter: ... Referitor la incidentul petrecut în rândul unor simpatizanți cu care vă afișați în campanie.

Traian Băsescu: Nu știu despre ce e vorba. Vedeți că din întâmplări electorale, de multe ori, PSD-ul are obiceiul să provoace astfel de incidente și să spună că le-au provocat alții. Eu cred că este provocat de PSD, ca să fie preluat de Antena 3. Așa cred eu. 

Vezi și: Băsescu: Ponta, incult și lipsit de scrupule - LIVE TEXT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel