Ciutacu, în apărarea Sandrei Stoicescu: Trebuie sa fii dus cu capul...

Ștefania, femeia jandarm. Dragnea: Aveau nevoie de un mort. Sunt criminali!
Ștefania, femeia jandarm. Dragnea: Aveau nevoie de un mort. Sunt criminali!

Jurnalistul Victor Ciutacu a sărit în apărarea realizatoarei Antenei 3, Sandra Stoicescu, după ce un membru al Consiliului Național al Audioviziualului, Dorina Rusu, a declarat că nu a reacționat profesional când Dragnea a povestit despre tentativa de asasinat.

Ciutacu nu comentează afirmațiile președintelui PSD Liviu Dragnea, dar susține că Dorina Rusu nu avea motive să spună  că realizatoarea Antenei 3 nu știe să facă un interviu. "Nu l-am vazut pe Dragnea la A3, da’ trebuie sa fii dus cu capul ca sa pretinzi ca Sandra Stoicescu nu stie cum se face un interviu. Iar sa fii membru CNA si s-o arzi deontologic a autosesizare, cand toata cariera ta jurnalistica se rezuma la “nevasta/vaduva ilustrului liberal”, denota ca nici nu ai trecut vreodata pe langa bunul simt", a scris Ciutacu pe Facebook cu referire la faptul că membra CNA fost soția liberalului Horia Rusu, decedat într-un accident de mașină în 2001. 

Acuzațiile Dorinei Rusu

Membra CNA a declarat că afirmaţiile potrivit cărora pe 10 august a fost o încercare de lovitură de stat, că lui Klaus Iohannis şi partidelor de opoziţie le place violenţa, că preşedintele vrea să-l elimine din politică, că multinaţionalele au finanţat protestul fac parte, în mod evident, dintr-un plan de dezinformare, dar nu au fost în niciun fel puse la îndoială sau contracarate de moderatoarea emisiunii. "Prin felul în care şi-a exercitat atribuţiile, aceasta le-a venit în întâmpinare sau chiar le-a provocat. Când un politician face afirmaţii iresponsabile într-o emisiune de televiziune, moderatorul este obligat să-l readucă cu picioarele pe pământ, dar acest lucru nu s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 3", a spus Rusu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel