Ciutacu, furibund: Nou fake news Pro TV

Scutaru Cristina / 04 iul 2018 / 08:02 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ciutacu
Descriere foto: Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj furibund privitor la modul în care Pro TV a tratat cazul tânărului decedat pentru că statul nu i-ar fi asigurat transplantul de plămâni.

Jurnalistul Victor Ciutacu acuză postul de televiziune Pro TV că manipulează în cazul ştirii privindu-l pe tânărul decedat pentru că statul nu i-ar fi asigurat transplantul de plămâni. Iată mesajul transmis de către Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook:

"Am încercat mult să mă abțin, dat fiind că orice pierdere de viață e o tragedie, dar chiar nu mai pot. Așa că o iau pe puncte și vă arăt cum PRO TV manipulează grandios și ticălos în cazul tânărului decedat pentru că statul nu i-ar fi asigurat transplantul de plămâni.

1. Boala a fost descoperită acum trei ani. Deci transplantul nu a fost făcut nici în mandatul degrabă săritorului ministrul Vlad Voiculescu. Oare de ce?

2. Aprobarea de finanțare a statului român a fost dată de la începutul anului 2017. AKH a refuzat să se bage. La fel ca și Sfânta Maria. De ce nu a fost operat? Oare fiindcă nu avea șanse de supraviețuire?

3. Clinica din India îl acceptase pentru reevaluare, nu pentru operație. 

4. Omul a stat cu 200.000 în cont o grămadă de timp. De ce nu a găsit o clincă dispusă a-l opera pe bani?

5. Marius Nasta nu și-a dat OK-ul nici pentru transport, la fel ca și Departamentul Situațiilor de Urgență. Oare fiindcă nu rezista fizic zborului?

În esență, postul finanțat copios de stat în regimul Băsescu prin semnătura lu' Udrea, în schimbul susținerii mediatice, specialist în diversiuni ambalate lucios și parfumate cu deontologie strigată, dar niciodată probată, demonstrează că singura schimbare de atunci și până astăzi este cea de proprietar. Și, cu mici, foarte mici nuanțe, de stăpân.

Iar mulți dintre vectorii media ai acestui scandal știu, la fel de bine ca și mine, tot ce v-am scris eu mai sus. Dar sunt, pur și simplu, ticăloși. Și se urcă grețos pe coșciugul omului și pe durerea familiei.

P.S. Aș vrea să aflu și eu miracolul prin care se strâng, mai ales de când s-au scumpit banii, 200.000 în 3 (trei) zile. Mie nu mi-a ieșit

UPDATE: deranjant, vomitiv chiar, e că, într-un stat profund birocratic, sunt ziariști care știu că omul ăla nu din cauza statului a murit, dar susțin contrariul din rațiuni și/sau pasiuni politice. și care, ei înșiși, s-au folosit de statutul lor public pentru a fenta, în interes personal, barierele birocrației, însă acum fac pe fetele mari."


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26