EXCLUSIV  Ciutacu, dezvăluire după șase ani la România TV: A fost un șoc pentru toată lumea. Iată că am reușit!

Victor Ciutacu a povestit, în ziua în care a împlinit șase ani de emisie la România TV, câteva dintre clipele memorabile pe care le-a petrecut alături de colegii lui.

Victor Ciutacu a împlinit șase ani de când a intrat prima dată în emisie la România TV. Jurnalistul și-a amintit cu plăcere despre clipele dificile, deciziile luate în momente-cheie și experiențele revelatoare pe care le-a trăit alături de colegii lui în tot acest timp.

"Eu niciodată nu mi-am făcut vreun plan pe termen foarte lung, dar s-a întâmplat, cel puțin în ultimii 15 ani, ca planurile mele. pe termen scurt și mediu, să devină pe termen lung prin natura traiului de zi cu zi. Am stat nouă ani în Intact, acum fac șase ani aici. Nu sunt foarte plimbăreț de felul meu. Mă distrează că atunci când am venit aici erau unii care nu îmi dădeau nici trei luni de zile, că nu o să mă acomodez, nu o să îmi placă, nu o să fac, nu o să dreg.

Atunci a fost un șoc pentru toată lumea plecarea mea din Intact, inclusiv pentru mine și probabil mulți nu au crezut în puterea mea de a mă adapta, în supraviețuirea postului. Câți dădeau RTV-ului, la un an de înființare, prea multe șanse? Ușor, ușor, cu lumea care nu ne dădea nicio șansă, s-a sudat o chestie și în stilul nostru, mai tabloid, am reușit. Eu nu am avut spaime, că dacă aveam spaime nu veneam, dar era un semn de întrebare dacă mă pot eu adapta la alt tip de abordare editorială", a povestit Victor Ciutacu pentru DC News.

Citește și: Referendum întrebare. Herjeu: Salvează țara

Nu m-aș fi văzut în viața vieților mele făcând așa ceva

Jurnalistul susține că cel mai dificil moment din acești ani a fost chiar acela în care a ajuns România TV. "Era și pentru mine, dar bănuiesc că și pentru ei, că îl aduci pe unul ceea era atunci liderul detașat", a declarat Victor Ciutacu.

Cât despre amintirile și experiențele frumoase petecute alături de colegi, moderatorul a dezvăluit câteva dintre momentele care i-au adus o satisfacție deosebită. "Dacă mă gândesc la cifre, pentru că toți suntem robii cifrelor, primul moment de mare satisfacție a fost când a venit Băsescu prima dată la mine deși nu îmi dă satisfacție neapărat că m-am văzut cu Băsescu după foarte mulți ani de zile în care nici binețe nu ne-am dat, dar a fost un eveniment în sine prezența noastră în același areal. Dar a doua zi, când m-am uitat pe cifre, am văzut că era prima dată când l-am bătut pe Mihai Gâdea, cumva era și o chestie simbolică.

Mai multe momente cumulate care într-un final dau o satisfacție, au fost revelioanele RTV-ului pentru că vă spun sincer că nu m-aș fi văzut în viața vieților mele făcând așa ceva, respectiv cântând muzică populară cu vedete. Mă bucur că oamenii continuă să aibă încredere în mine, că mi-am păstrat statutul de singurul ziarist cu care vorbesc cei care nu vorbesc cu nimeni. Strict uman, dar și ca orgoliu, marea mea satisfacție a fost că nu s-a ales praful de noi când toți ne cântau prohodul. Încă am viu în minte momentul în care, sub boicotul organizat de "civili" printr-un cartel al agențiilor de publicitate, binevoitorii așteptau să tragem heblul și să difuzăm mira. Și când s-a produs marele exod către alte posturi de televiziune care plăteau la zi. Fiindcă plăteau și din banii care fuseseră tăiați de la noi. Uite că n-a fost să fie! Suntem tot aici, mai puțin, dar vii și fâșneți și, personal, mă bucur că am procedat ca de obicei: n-am părăsit corabia ca șobolanul...", a mai spus Victor Ciutacu pentru DC News.   

Citește și: Iohannis, avertisment pentru Guvern. Chirieac, ipoteză-cheie: Atunci referendumul devine inutil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel