Urmărește emisiunea live


UPDATE Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată pe DN10

DRDP Brașov
DRDP Brașov

O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în această după-amiază pe Drumul Național 10. Autoritățile au fost alertate, iar zona accidentului a fost imediat asigurată.

UPDATE: Traficul rutier a fost închis pe Drumul Național 10. O macara de mare tonaj a fost adusă în zonă pentru a ridica cisterna încărcată cu motorină. Conform reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, intervenția va fi una ”de durată”, după ce, prima încercare de repunere pe roți a cisternei, a eșuat. Șoferul cisternei nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și ar fi pierdut controlul după care s-a răsturnat, susțin reprezentanții IPJ.

Știrea inițială

Conform reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, cisterna s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe Drumul Național 10, la limita dintre județele Covasna și Brașov. Autoritățile au intrat imediat în alertă din cauză că cisterna era încărcată cu motorină.

Mai multe echipaje de pompieri, ambulanță și poliție, s-au deplasat imediat la locul accidentului. Din fericire șoferul cisternei a scăpat nevătămat, iar zona accidentulu a fost imediat verificată și asigurată. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna au verificat cisterna și nu au existat scurgeri de combustibil. 

Poliția Rutieră a deschis o anchetă pentru a vedea exact modul în care cisterna a ajuns cu roțile în sus. O macara de mare tonaj a fost solicitată în zonă pentru a putea repune cisterna pe roți. 

Vezi și: 

Trucul lui Patrick. Răzvan „Krem" Alexe: Cum reușesc tinerii actori să pătrundă în teatru

Kovesi ar putea fugi din țară după citația de la Poliție, conform unor surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel