EXCLUSIV  Trucul lui Patrick. Confesiunea lui Răzvan „Krem” Alexe: Cum reușesc...

Actorii tineri Emilian Mârnea și Răzvan ”Krem” Alexe joacă în piesa „Trucul lui Patrick” la Teatrul de Comedie, iar la interviurile DC News au povestit cum au reușit să pătrundă în teatru. Piesa „Trucul lui Patrick”, în regia Ancăi Maria Colțeanu, are premiera în acest weekend, pe 16 și 17 februarie, de la ora 19.00.

Răzvan „Krem” Alexe se află la a patra colaborare cu Teatrul de Comedie, având patru spectacole, însă își amintește de începuturile carierei sale teatrale: „Am pătruns în teatru dând din coadă, având tărie, nebunie și pasiune în continuare. Eu, spre exemplu, mi-am reluat activitatea teatrală, pentru că în ultimii doi ani mi-am dat masterul și m-am ocupat mai mult de muzică. Am vrut să revin în breasla actorilor și primul pas a fost să-mi scriu disertația, apoi m-am înscris la Gala Tânărului Actor de la Costinești, acolo am cunoscut oameni, s-au născut niște proiecte și am aflat de castinguri”. Actorul colaborează de asemenea și la Teatrul Mic, și la Teatrul Național „I.L. Caragiale”.

Emilian Mârnea: „Înainte era mai ușor să ajungi cunoscut”

În schimb, Emilian Mârnea este angajat al Teatrului Național „I.L. Caragiale”. „În anul 2014 am făcut un spectacol la TNB alături de alți colegi și în anul 2015 ne-am angajat acolo. Înainte era mai ușor să ajungi cunoscut pentru că erau mai puține școli de teatru, admiterea era mai riguroasă cumva, studenții erau mai puțini și cam aceiași erau folosiți peste tot. Deci aveai ocazia să îi vezi într-o parte sau în alta. Acesta era avantajul vremurilor de atunci (perioada comunistă de dinainte de anul 1989 - n.r.)”, a spus Emilian Mârnea la interviurile DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel