Circ cu Băsescu. Alina Bica: Ar trebui să îl întrebați pe dumnealui

Alina Bica și Elena Udrea au fost 'filate' la Paris, în vacanță, iar imaginile au fost făcute publice la momentul potrivit: Alina Bica era șefa DIICOT, iar Elena Udrea candidată pentru alegerile prezidențiale.

În acel moment, Traian Băsescu părea ca este interesat de faptul că vrea să afle cine a făcut filajul. Alina Bica a spus că totul a fost circ.

"Când eu am fost filată și am făcut obiectul unei investigații, toată lumea a spus că este o chestie bună. Domnul Coldea a fost în spatele filajului meu de la Paris. Acesta este crezul meu dat de două argumente. În februarie 2012, DNA avea autorizare de interceptare pe numele meu. (...) Fotografiile de la Paris au fost făcute de un profesionist. Nu au fost paparazzi după mine. Clar că doamna Kovesi și domnul Coldea au fost posesorii acelor documente și le-au folosit pentru a mă prezenta într-un anume fel", a zis Alina Bica la Antena 3.

[citeste si]

Întrebată dacă se poate vorbi despre o mascaradă a lui Traian Băsescu în contextul în care fostul președinte părea că se dă de ceasul morții în încercarea de a vedea cine a făcut 'filajul', Alina Bica a zis: "Nu știu ce a fost acel circ. Cred că ar trebui să îl întrebați pe dumnealui. Nu știu să vă spun ce a fost".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel