Cioloș, după anunțul lui Dragnea: Nu, nu mai anunț încă o dată lansarea partidului

Dacian Cioloș a reacționat după ce Liviu Dragnea a anunțat, luni, la finalul ședintei Comitetului Executiv, că de acum înainte membrii de partid cercetați penal vor putea face parte din guvern.

"Cred că nu mai avem ce aștepta mare lucru de la cei pentru care noțiunea de integritate e interpretată ca o limitare a prezumției de nevonovăție a unui cetățean normal. Aici nu vorbim de cetățeni normali, ci de demnitari, care ar trebui să fie modele de moralitate.

Percepția noțiunii de integritate și moralitate se va înrădăcina în societate atunci când ea va fi aplicată de partide sau de oricine care are pretenția să-i reprezinte pe ceilalți ca pe ceva firesc, de bun simț și nu ca pe o constrângere legală sau o "subversiune a statului paralel".

Cel puțin noi asta o să facem la viitorul partid (nu, nu mai anunț încă o dată lansarea partidului, îmi exprim doar niște gânduri)", a fost mesajul lui Dacian Cioloș.

[citeste si]

Amintim că Liviu Dragnea a declarat: "Nu am fost de acord cu declaraţiile domnului Cătălin Rădulescu, drept pentru care nu avem în intenţie să dezincriminăm abuzul în serviciu. Nici vorbă de aşa ceva". Liderul PSD a mai afirmat și că din cabinetul Dăncilă ar putea face și membri PSD cercetați penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel