Ciolacu cere învoire de la DSP pentru şedinţa în care trebuie votat guvernul Cîţu

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că a cerut aviz de la DSP pentru a vedea dacă ședința de învestitură a Guvernului Florin Cîţu, programată joi, va mai avea loc.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a spus că a cerut un aviz din partea DSP pentru ședința de învestire a Guvernului. Decizia a fost luată în contextul în care Raed Arafat a anunţat că adunările publice mai mari de 100 de persoane sunt anulate, în vederea limitării răspândirii coronavirusului, scrie Mediafax.


Aproape 500 de aleși, dintre care 136 de senatori şi 329 de deputaţi, sunt așteptați să participe joi la ședința de învestire a Guvernului Cîțu. Ședința este programată să înceapă la ora 16.00.


PSD le-a transmis liberalilor să nu chiulească din plenul reunit de joi și să voteze pentru învestirea Guvernului Cîțu. Ei au mai spus că, potrivit declarațiilor liberalilor, PNL are majoritatea pentru învestirea noului Executiv, prin urmare trebuie să lase deoparte „calculele politice meschine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel