EXCLUSIV  Cine m-a surprins că a venit la conferința susținută de Dăncilă în ziua dezbaterii lui Iohannis: Uite că m-a primit, lașule!

Dăncilă
Dăncilă

Au fost zeci de jurnaliști la conferința de presă ținută de Viorica Dăncilă în ziua dezbaterii lui Klaus Iohannis. Dar o singură prezență m-a surprins.

Unul dintre cei mai duri bloggeri, anti-PSD, a fost la conferința Vioricăi Dăncilă. Este vorba despre Cetin Ametcea, publisher independent. Poate unii îl știți, poate alții nu, este un blogger cu vechime și mereu a atacat PSD când a crezut că social-democrații fac ceva greșit. Și chiar a criticat foarte dur ori de câte ori a considerat. Nu este ca Mălin Bot, desigur, care urlă și dă cu pumnul în masă și jignește nefondat, dar oricum: cu siguranță, Cetin este un critic vehement al PSD.

Dar marți, 19 noiembrie, a venit la conferința susținută de Viorica Dăncilă. Înainte de a veni la eveniment, scrisese pe Facebook: ”M-am interesat, la conferința lui Dancila au acces si bloggerii, vloggerii si alte lighioane. Prin urmare, la 6 sunt la palatul parlamentului, ca na, nu ne ridicam la nivelul domnului Presentinte Johannis, noi facem parte din plebe, din mundanul radioactiv de care nu te apropii. Mergem si noi unde suntem primiti. Asa ar trebui sa se poarte un candidat. Accesul presei sa fie liber, intrebarile libere, nu ne selectam noi jurnalistii de casa, cu intrebari prefabricate”.

Pentru că da, Viorica Dăncilă a primit pe toată lumea, nu a făcut selecții nici după inteligență, nici după culoarea părului, nici după trustul media pe care jurnaliștii îl reprezentau și nici nu a cerut întrebările la intrare. Aveai nevoie doar de legitimația de presă, nu trebuia să fii acreditat la Parlamentul României, și de un buletin. Puteai să filmezi, să faci fotografii, să pui întrebări sau doar să te uiți. Era treaba ta. Puteai fi acolo doar să verifici dacă Dăncilă are vreo cască prin ureche unde să-i sufle cineva ce trebuie să zică. La un moment dat, i-a căzut tocul de la ochelari și a rugat pe cineva din sală să verifice dacă are ceva pe acolo care ar ajuta-o să dea răspunsurile la întrebări. Nu avea nimic, evident. Și a stat așa, în picioare, vreo trei ore, până când a răspuns fiecărui jurnalist.

VEZI ȘI: Radu Tudor, criticat după dezbaterea lui Iohannis. Mircea Badea: S-a panicat când l-a auzit

Revenind la blogger, în timpul conferinței, i-a scris un mesaj candidatului PNL la prezidențiale: ”Uite, ba Klaus, oamenii astia m-au primit la conferintă. Lasule!”.

(w670) 

După conferință, Cetin Ametcea, pe cetin.ro, a scris câteva rânduri, din care redăm: ”Toți ziariștii de acolo veniseră puși pe hăhăială. Se râdea masiv, la modul Să vezi ce o facem pe proasta asta. După care „proasta" le răspundea rapid, le înnoda gleznele și plecau de la microfon ușor nedumeriți. Dar stai, Viorica e proastă, stai, cum, nu are cum, întrebarea mea era perfectă, ce s-a întâmplat??”.

VEZI ȘI: Sebastian Lăzăroiu s-a făcut de RÂS în timp ce vorbea Dăncilă. Steriu a întrerupt conferința

Cam despre asta a fost marți seară în timp ce Iohannis dezbătea așezat, cu cine a vrut, după propriile reguli, cu pauze, apă și cafele.

VEZI ȘI: Palada, după anunțul lui Orban despre salarii: Dumnezeii și anafura mamilor voastre de ticăloși

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel